Kalas

Helloj!

Johan fyllde år igår så då hade vi minikalas. =) Han fick vinglas och kallingar. ;P 

Idag var vi ute med hans familj och mormor och åt god grekisk mat. Tsatsiki och sovlakis. ^^ Imorron blir det hem till D och A och då ska vi först bowla sen dricka öl och äta massa mat. =D 

Det var verkligen skönt med helg. Jobbat alldeles för mycket på senaste tiden. 

NEj jag orkar fan inte skriva mer, ska spela dota. puss


Grrr sexiga skor, Pleaser

 

Hej, jag har hittat skor jag tror jag ska beställa! 

Är lite osäker på om de var lika snygga när jag såg en annan bild med skon på en fot liksom, fast å andra sidan kan det bli rätt hett med stay-ups till ^^ (A)

Är lite shoppinggalen just nu, väldigt faktiskt. Så jag sitter och surfar runt en massa ^^ Synd att vissa klänningar kräver stora bröst. =( 


 

Idag började skolan igen, vi hade individuella samtal och gick igenom "industrifilm" eller ja, olika typer av beställningsfilm vilket är nästa projekt. Jobbar med A och C som vanligt. 

Imorgon ska jag till skolan en timme, sedan in till jobbet och sen på min spanskakurs som jag ska hoppa in i mitt i terminen. Glömt bort all spanska från högstadiet, så såg jag att skolan hade en spanskakurs, så jag ska allt ta igen och lära mig! ;) Får börja skriva inlägg på spanska snart.. tihi

Nu ska jag leta vidare bland skovärlden. Jag som skulle sova tidigt idag, min spanska imorgon är kvällskurs ='( Blir hemma jättesent. 

Well. Vill man vara fin får man lida pin. 

 

Bye


Etta i Husby?

 

Nej, söderort närmare söder tack! =D

Kollade min plats i bostadskön idag. Är sugen på att flytta nu när man varit hemma hos Adam och Dennis och fått se deras fina lägenhet, eller ja, mer som ett radhus, vilket gör allt ännu bättre! Åh. Vill också. Men jag hade typ fyra stycken lägenheter som jag kunde titta på, och de låg i:

  • Hässelby strand
  • Hässelby
  • Husby
  • Fruängen

Men jag får bo hemma några år till så att jag blir bättre placerad i bostadskön! ^^

 

Idag har jag inte gjort ett skit. Internet har varit elakt mot mig, men verkar funka något bättre nu. Jag är otroligt sugen på kycklingspett med jordnötssås och rotfrukter i ugn! Ska försöka laga det i veckan. mums. Nu ska  jag spela dota. 

Hejdå^^ 

 


Ny lägenhet

Vi tog bilen till Adam & Dennis..

Jag ser stirrig ut i bilen

Adam och Dennis i deras nya vardagsrum!

 

Igår ringde Dennis och sa att de äntligen hade flyttat in i sitt nya "hus" och bjöd över oss för lite LAN och uppvisning av huset såklart ;) 
Det var hur fint som helst! Stor som fan för att vara en etta också, blev ändå 2 sovrum, rymligt vardagsrum med matplats, kök, badrum och uteterass. Mysigt!
När vi kom skulle Dennis precis tvätta för första gången,  det gick ju alldeles utmärkt =P  Vid åttatiden åkte vi hem och åt middag. Men vi var inte sena tillbaka! Vi tog med projektor, tangentbord och mus så att alla kunde LANA tillsammans. Det var sjukt nice med projektor  i vardagsrummet, blev som en 70tummare typ ;D
Vi spelade DotA halva natten lång, jag och Adam mot Dennis och Johan =) 

 

När vi var hemma emellan och åt middag så bestämde vi också att vi ska till London i mars! Med Johans mormor, föräldrar och syster. Det blir jättekul =) Jag som nyss varit i London! Vi hade studieresa dit i höstas, oktober. Så mysigt där!

Bodde i Paddington med rumskamrat och klasskamrat Elina. Det var en väldigt rolig resa=)

Elina & Jag


Strippa

 

Hellow! 

Jag har varit på jobbet nu för andra dagen i rad efter det sköna lovet! ^^ Städade upp i deras förråd, duktig flicka. Haft praktik i tio veckor hos dem innan jul och nu är jag glad att de vill ha tillbaka mig! 

Saknar dock mina killar på förra praktikplatsen, men som tur är så är det nära mellan oss så jag ska luncha med dem någon dag! Hemma nu iallafall, och så skönt med fredag! Blir slapphelg och kanske Laserdome på söndag ;) 

Just det, jag är den där lila fläcken som syns i en halv sekund i förgrunden i Let's Dance intro, sponsorreklamen. Var med som någon slags assistent till cafeansvarig och scenografen. Rusta får ni kolla på också, där var jag inspelningsassistent, vilket är hur kul som helst, och jag tror jag är med i någon scen där jag håller en gul korg i bakgrunden. Spännande va? =) 


Har precis kollat Lets dance, men tröttnade lite och gick in och kikade BlondinBellas blogg bara för att. Där hade hon länk till Gynning, som hade länk till Stripaerobic. Såg det för några veckor sedan i någon tidning, att det finns på ett kändisgym här i Sthlm, men skrattade mest åt det. Men nu jävlar, hör nu!; Strippstångsdans! Sjukt coolt. Nya träningstrenden, jag är så jävla lätt på. Det är otroligt dyrt men nu jävlar om jag ändå ska börja träna (vilket är mitt nyårslöfte), då, då kan man fan få vara sexig när man svettas =D Någon som ska med? Jag börjar nog till deras nästa kurs då de hade fullt nu till den som börjar på söndag.

Jag ska uppdatera hur det går för mig  och min stång. Får ta å fixa lite bilder också ;D 

 

Nu ska jag busa med min älskling. 
Hejdå