jag är rädd.

Mest av allt är jag rädd för döden. Det skrämmer mig något otroligt mycket. Jag är så rädd att någon nära mig ska dö. Det finns ingen antydan till, eller anledning att tro att något sånt kommer att hända, men jag är så rädd att det ska det.
Det värsta jag varit med om var när min nallebjörn försvann när jag var liten. Jag kommer ihåg allt. Han dog. Han försvann. Mitt marsvin dog sen när jag gick i sexan, han betydde väldigt, väldigt mycket för mig.

Tänk då om någon mer försvinner från mig - eller dör.

Mamma har pratat om att avliva Ludde för att han är så aggressiv, han måste fått nåt fel i huvudet när han flög in i fönstret eller ramlade ner från balkongen. Han är ganska elak ibland. Men grejen e, att ibland, är han det sötaste som finns. Han får bita mig tusen gånger om jag får se honom ruffsa upp sig och sitta och pipa ynkligt en endaste gång.

Jag är så rädd, för jag har ingen kontroll över död och försvinnanden. Jag vet bara hur det känns att vara så maktlös när något man värdesätter högst av allt inte längre finns.  

Ingen kontroll.



Mina älskade;
<3Molle, Kurre, gammelmoster Inga, farfar Johan

heyoo

Sååå. i helgen såg jag på "Min granne Totoro". Så sjukt jävla söta små fluffiga saker.. underbart söta. Men dom två huvudpersonerna, två små tjejer, skrek genom hela filmen iställe för å prata. Men man vande sig efter ett tag ;P Men jag rekommenderar den filmen! (Manus måste kommits på av hög, hög människa)

Ja, det var den kortaste rescension jag sett. =D

Annars i helgen var jag å jocke hos Ludvig ända borta i kungsängen där också hans vän Kim var. Vi drack lite, spelade "När och fjärran" (jag må ha sugit hårt, men de mobbade mig ack hårdare), och sen sååååå. jaa, vid fyrasnåret sådär så blev det läggdags. Upp kl nio sen. Det gick bra å komma upp faktiskt, sov sen när vi kom hem dock. ^^


Idag har jag varit och övningskört på bilskolan, gick helt okej. Skulle lära mig att starta bilen i backe. Ska iväg å köra igen snart me mammas kille.

Letar studentklänning också! Tipsa mig om nåt fint vettja. Jag har vart på Gina tricot å kollat, hittade den härstud

Men den var för.. tråkig tror jag. Satt ganska bra, lite skrynklig här å där.. Så lite för.. ja, tråkig. =/

Hjäääälp.

Ledig. =)

Jepp, idag är jag ledig eftersom vi hade nationellt prov i svenska igår och har vanligtvis svenska på fredagar.

Vaknade vid halv elva av att mamma ringde och väckte mig.. hon hade tappat nåt ja skulle leta efter hemma. Sen såg jag att jag fått sms också ^^ Jag älskar sms. Jag blir så glad av dom. Liksom, nån tänker på en = D
 
Jag har faktiskt inte ätit frukost än :O Men jag ska! Ska ner till vårdcentralen vid tre också och ta min andra fästingspruta. =/ . I'll make it.


Känner av lite träningsvärk idag från yogan igår som jag var på med Danni. Vi gick en promenad efter yogan också och pratade om studentklänningar bland annat, och vi har nog lite samma idé med det där så vi får leta klänning tillsammans ;D  Var jättelänge sen vi sågs också. Roligt att ses =)

Ikväll ska jag på bio! Ska bjuda Jocke på en film som jag inte vet om  han vill se men jag vill se den =D  Kan ju inte säga vilken ifall han läser här nu.. men ni får rescension senare =)

Nu blir det frukosttajm! Pussar

hejje

Igår gick jag upp klockan fem på morgonen för att hinna till jobbet halv sju. Jag provjobbade då som frukostpersonal, det gick ganska bra. Kraschade lite porslin och tappade gafflar vid gästerna och ja.. lite klanterier =D shit happens.

Igår och idag har ja övningskört också. Det gick också ganska bra! Jag har "bra motorik och goda förutsättningar". ;D

Ska få bil å hjälp att betala körkort i studentpresent av mamma=) Önskade mig det eller Wii. Så vi får la se. Kanske bättre å få hjälp me körkort å sånt.. Kan ju köpa Wii senare, fast jag e ju jävligt sugen på det måste jag säga. *dreglar*


I helgen hade jag och älskling mysigt! Vi hoppade studsmatta =D Det var roligt. Så övningskörde jag med svärmor lördag+söndag. Det gick jättebra =) Jag å älskling bakade chokladbollar också me pärlsocker på ^^ Dom blev goda. Fast de va egentligen jag som gjorde dom. Jocke spelade bara gitarr så dom blev harmoniska. ;O

Lägger upp lite studsmattsbilder här snart =D Puss

blablabla

En enda solstråle är nog för att driva bort många skuggor.

 
Spend the night dreaming. Spend the day fulfilling those dreams.

 
The way to love anything is to realize that it might be lost.


du vill inte att jag ska komma du har nån som väntar på dej


sometimes you just have to let it go, close your eyes and let it crash

uppdatering av läget

Förra veckan så va ja å tog fästingspruta å det var läskigt! =( Jag skakade lite innan men det gick mycket bättre än vad det gjort förut när jag ska ta spruta. Det gick ganska fort, och gjorde faktiskt inte så jätteont.
Det bästa var att innan jag skulle upp å ta sprutan så ringde dom från hotelljobbet å sa att jag skulle komma och provjobba hos dom den 26e kl 7! =D Då blev jag glad. Dom ville ha mig. Fast idag ringde hon igen å sa att ja ska komma på måndag istället.  Pratade med pappa också och han typ  "men de e ju inte säkert att du har jobbet ju, du ska väl bara provjobba". Haha. Jooo ja vet men jag vill ju ändå tro att jag har fått det! För när jag var där på intervju sa hon ju att om jag får jobbet kommer jag få komma dit och provjobba en dag innan jag börjar helt . . . men ja vet inte. ja vet ingenting.


Igår så kom rektorn ner till vårat klassrum och sa att en kille i vår skola tagit livet av sig igår (läs: måndags).  Det varl ite skumt, för som  Linda sa, man har gått i samma klass som snubben i tre år å vet inte vem det är när rektorn säger namnet.. vi kollade sen i skolkatalogen och då visste man ju vem det var sen, eller ja, man har ju sett honom å så. Det känns lite jobbigt fast ja inte alls kände honom. Man undrar ju varför, hur, etc. Stackars kille.


Igår natt så drömde jag om mitt ex. Vi var på nån internatskola eller liknande och han höll om mig i en soffa när vi såg på tv. Först var han sådär riktigt jävla kompisaktig, sen blev det som förut. Sån där gullröst och man kände att han smekte sin hand mot min arm och det blev varmt och det var bra och det var kärlek. Jag tror jag grät i sömnen. Hade gråten i halsen när jag vaknade iallafall. Sen tänkte jag på honom hela dagen. Men vadå, jag kommer aldrig aldrig aldrig komma över honom. Det var min första kärlek. Så jävla bra. Älskade honom och har aldrig känt så för nån. Jag kommer ihåg saker vi gjort, kläder han hade, hur han doftade, hur han såg ut nyvaken, nyduschad och trött. Hans leende, söta smajlgropar. Hans söta uttal på "r", han kunde itne säga r. han sa typ j. xD. men han nekade när ajg sa det. Så kommer jag ihåg hur jävla hårfixerad han va, kunde stå i en timme å hålla på med vax, gele, hårspray och gud vet vad.. haha. Vi åkte till turkiet också, de va roligt där, kommer ihåg att vi drack massa äpple-iste, gick på bazaar, smygdrack lite, tävlade om vem som fått bäst solbränna..
Det är ju inte bara bra saker i den där storyn heller. Men jag vill bara komma ihåg det bra. Jag saknar det. Vill ha tillbaka ibland, bara för en kort stund, den där känslan.


Jag har varit på landet nu över påsk. Åkte dit me brorsan, hans tjej, min älskling och min Molle. Min andra bror va där också me sin tjej fast dom åkte hem sen på kvällen. Mamma hade lagat mycket mat och det var sjukt gott med påskmat. Jag ville sova me min älskling sen men han tycker de e så trångt att sova i samma säng åsså får jag aldrig plats att breda ut mig för hans big azz alltid knuffar in mig. =D Men det gör inge, för då knuffar ja tillbaka. Älskar dejj älskling, min knäppis.


 Just de. Jag har inga vänner tror jag.



luddefin

morrny


------

patetiskt. varför ens tänka på det. som om det skulle hända. jag bara önskar. tänker tillbaka. vill känna. vill vara där.



FAN

omg.. another lista nu igen. . . =O!!!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

"No dessert would be handed over."
 

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Min högtalare..


3. Vad var det senaste du såg på tv?

American Idol!


4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
12:46?  haha orka ha rätt också. så tror ingen på en heller säkert.


5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Ludde som biter i en gammal fjärrkontroll och radion "Quit playing games with my heart".. =/


6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Typ en timme sen. Tog en cigg på balkongen.
 

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Min keps


8. Vad har du på dig?

Blå jeans me hål i, grått spetslinne, grön militärtröja, röd "Tommys korvmojj"-keps


9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?

Jag kommer faktiskt inte ihåg.


10. När skrattade du senast?

Igår skrattade ja ganska rejält när nån sa nå kul på msn. Annars idag lite smått över telefon.


11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Min grisklocka och såna där självlysande stjärnor..


12. Har du sett något konstigt på sistone?

Ja, jag har en blå finne på röven, slå den du..


13. Vad tycker du egentligen om den här utmaningen?

Jorå. helt okej


14. Vilken var den senaste filmen du såg:

American Beauty, mycket störd film.


15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Sexiga killar som skulle städa, laga mat, posa, sexa etc.. Sen en sexig bil.. Och en ö utomlands nånstans där de e varmt å vackert och mysigt.. och ett privatplan på det blir nog bra. =D


16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till:

Hmm.. jag är superkänslig och kan börja gråta jättelätt till typ Dr Phil tillåme.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Oh god give me boobs.. eller haha. . öhmm.. bort med all tortyr för människor å djur kanske.


18. Tycker du om att dansa?

ja =D


19. George Bush?

Ehh. han har typ.. grått hår va? ganska liten kille?


20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka?

Typ.. shit ingen aning. ? . . nåt annorlunda och fint med konstiga bokstäver som Z och Q 

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

Mjaa, kanske en kortare tid. Nånstans där de e varmt och inte blåser så jävligt. =D


23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?

"Du ska få träffa Kurre och Molle nu"


Spruta

Usch. Sovit så jävla dåligt.. vaknat minst 20 gånger. Vaknade helt vid typ nio å gick upp vid halv tio nångång. har ömmande huvudvärk och e alldeles seg.

Vaknade till när jag kom på att jag måste ta fästingspruta. Så många fästingar på landet.. Och jag lär ju va där i sommar rätt mkt . Ringde iallafall till vårdcentralen å dom har vaccinationstid mellan två och tre.. hon sa att jag kunde komma dit vid två.. jag är skräckslagen. Sprutor är det värsta jag vet. Jag tror min spruträdsla är värre än min mörkrädsla. Det är så jävla obehagligt på nåt sätt, jag vet att det inte gör ont så länge å att det bara blir lite ömt efteråt men det är nånting med hela grejjen jag inte klarar av. Haft så sen jag var liten. Vill itne ta nån spruta. Tog med mig Molle sist när ajg skulle ta gulsotsprutan innan jag skulle till Turkiet med Micke.. det var väl nåra år sen. tre. kanske.

Molle kanske får följa med då. Men Jocke ska med iallafall. Kommer vara läskigt ändå. =( Dom får göra som när man var liten och skulle ta poliosprutan, då räknade dom till tjugo eller nåt medan man skulle titta bort åsså märkte man inte att dom tagit sprutan.. dom kommer ju skratta åt mig nere på vårdcentralen.. haha stackars mig. 


Här e iallafall min bästaste bästa vän Molle.

 molle

tja här e jag dårååå

image42

Imorrn ere jobbintervjun kl 10.00.. e fan inte nervös.. blir väl det imorrn när jag går upp på morgonen.. kommer säkert vakna typ femtio gånger inatt också för att undra vad klockan är och vara stressad och .. vahetere. typ.. AOIEGHIOHGOIS wuhuuuu! . glad? . =D . vi får se hur det går, det går nog bra.

godnatt!

<3