torsdag.

hej, allt är skit.

jag lever fortfarande

hej, jag hade precis skrivit ett långt, trevligt inlägg som självklart försvann när jag skulle posta det. =] Lika trevligt varje gång.

Meeen iallafall. Jag har haft en rolig dag =) eller, en rolig lektion iallafall. Går ju i tyresö nu på c3l, mediaskola, jag ska bli värsta värsta vettni. ;D Vi hade massa kroppsspråksövningar och lite qi gong, eller ja, sort of iallafall. Så vi sprang runt på scenen och apade oss. Kul faktiskt. Och avslappnande. Det sista vi gjorde var dock ganska..sepe. Jag var trött, det var nedsläckt och vi skulle blåsa ut luft i handflatan för att träna stämbanden.. läraren beskrev stämbanden som stämläppar istället, han sa: "tänk er två mandarinklyftor med smala sidan mot varandra, så kommer det liksom ett tryck underifrån *pekar med två fingrar upp mot den* det blir ju ett slags vakuum, i alla hål där det kommer in luft.." Det tyckte jag var roligt . Men det var visst roligare då tror jag.

Mrufff. Precis kollat på idol, det typ sög. Eller ja, jag är på dåligt humör så det var inte alls lika roligt som det brukar vara.. Men men. Kanske var programmet som var dåligt iallafall. vad vet jag.


Jag har inte sett på min favoritfilm på länge, så den laddas ner nu.. hoppas kvalitén är bra. Har den iofs på vhs, men jag vill sitta här å kolla. Vill höra Simba och Nalas kärlekslåt 8) Har den på hjärnan. 
Vill sjunga aladdin också. och pochahontas, som vi brukade göra, kommeru ihåg? Och min underbara Timonimitation på "Awiiiiiiiiii apumbambambamubueeeej" . Jag äger alla på lejonkungen.

Fem minuter senare... sitter jag här och suckar. en halvtimme kvar tills man får se vem som åkte ur idol. Jag tyckte inte att någon var så där jättespeciell, samtidigt som jag är så jävla avundsjuk på alla eftersom dom iallafall KAN sjunga. Jag får börja sjunga i duschen igen och öva upp min röst, synd bara att det alltid låter bäst där. Eller.. bra för den som lyssnar =)

Nu tar jag en cigarett. Sen ska jag äta min kladdkaka especiale, råkade visst kanske ha i lite kardemumma. Men det funkade faktiskt. =D Bättre än currypannkakor och fiskpinnar i bröd med ketchup.. =/

Ne, nu sticker jag. Jag lovar att återkomma snart ;) Jag ska aldrig mer svika bloggen. smack.





I loved you more than life itself.

hundra år senare.

Jo, jag lever faktiskt, bara inte skrivit på länge.

Var ute med Linda, Jim, Johan å nåra i förrgår =) Det var kul. Länge sen jag träffade Linda.

Idag ska jag till Jockepocke och hälsa på, sen ska jag fira Johans systeryster hos dom ikväll. 
 

Nu blire nog duschning så ska jag sticka sen. Jag får ta å skriva en lite mer utförlig inläggsgrej sen. =)