här kommer jaaag!

.. in i bloggvärlden =D

Så vad har hänt idag då?
Skulle haft redovisning om Arken, en trosrörelse borta åt hellskutta i kungsängen, men en hemskt bajslukt trängde sig in i alla klassrum så vi fick gå på lunch ganska mycket tidigare.  Det blev kycklingfajitas med vitlökssås.. mm... vitlök =D Meeeen iallafall! Sen kom vi då tillbaka och endast tre grupper hann redovisa, så vi får göra det på måndag istället. Skönt. =)

På väg hem så åkte jag med Linda till slussen för att byta till mitt tåg där, gissa vem som satt bredvid mig i massa minuter utan att någon av oss märkte det? Jo där satt Dennis. Länge sen var det=) Jag tog hans tåg för lite sällskaps skull och fick gå av i Skärmarbrink för att vänta på mitt tåg ännu en gång!  När det väl kom satte jag mig in i Situation Stockholm och hann inte läsa länge förrän jag var framme ^^ Lite musik på det gjorde susen!

Nu är jag iallafall hemma. Pratade med Fredric om att jag skulle starta en blogg endast för honom! Och.. så kanske det blir =D om ingen annan stackare vill läsa mina ord ;P  Men jag ville ju ha en videoblogg! Verkar inte gå att lägga upp videos just nu, men det kommer, I promise ;)

Jag har lite ångest över imorgon, för jag vet ju inte vad jag ska göra för något =( Jocke ska ut på krogen och kära lilla jag kommer ju inte in så jag får försöka hitta på något annat. Bio? Äta? Tv? Film? Sitta ensam och tugga på blyertspennor? !!! GAH! Lets change subject..

Prata väder? Jag är faktiskt lite sugen på hösten, trots att jag föredrar den härliga, varma sommaren. Det är så mysigt med hösten! Titta på film med någon när det ösregnar, hoppa i vattenpölar, halka i lera och bli sådär poetisk som man blir i det dystra höst- och vintermörkret. Mys. Bara man inte ramlar ner i mörkret helt och blir sådär ensam och tyst, bara går och vandrar i sina egna tankar och glömmer bort resten av verkligheten. Det är då det är bra att ha en bästa vän =) <3

Nu borde jag verkligen sätta igång med att plugga medeltiden. Kanske ska gå och träna först? Känner mig trött och seg, kanske blir piggare av lite träning, iallafall psykiskt piggare. ;P We'll see, we'll see.



En cigg är en pinne med glöd på den ena sidan och en idiot på den andra