Måndag.

Hej, idag är det måndag, alltså en riktig segmåndag. usch =(
Trött.

Fint väder var det iallafall.. La en sprutlackering på praktiken idag, tur att de har toaborste.
Jaaa.. det var denna dag.

Ska träffa Hanna på onsdag <3

Just det folk, gå in på http://www.warpdrive.se =) Roligt.

Äntligen fredag

Helgdags, fint väder och inte så jävla trött för en gångs skull, kan nästan inte bli bättre. =)

Har iosf inte så jättestor helgkänsla idag, är rätt skönt på praktiken, har roligt med knäppgökarna där.
Var och fikade hos en fotograf imorse, sedan åkte vi tillbaka till kontoret. Har faktiskt latat mig lite idag fast jag lovade att jobba bättre för att jag latade mig igår. Busigt.

Idag var jag sugen på att gå ut och dansa, men det blir ta några öl och nightgibba. =/ JAG VILL DANSA. Har iofs inga pengar så skulle väl inte vara sådär jtätekul att gå ut på krogen och knappt ha råd med inträde. Yeye.

Nu ska jag ut och spela fotboll ^^ Ska bara dammsuga lite först, jag tror jag har invasion av djur under högarna av kläder och damm.. Men husdjur är väl gulligt liksom.. socialt.

Måste be om kommentar på en sak bara, en mycket söt men mycket knäpp person berättade att när han gick på dagis lekte de en lek där en person ligger i soffan och blundar, de andra står på led och fiser personen i ansiktet. Därefter ska då personen i soffan gissa vems fis som är vems, om han gissar rätt vinner han.
Är det någon annan som har denna erfarenhet att dela med sig av? På honom lät det som att "det gör ju alla på dagis". =) Tacksam för svar.

PS. Jag bajsade grönt bajs idag. ekologiskt kanske.
puss

Ingen öl.

Hej ! Fan vad fint väder detg börjar bli ute nu! Ashärligt, på med solbrillorna snart =D (myggvarning)
Idag har jag varit på praktiken, påbörjat en företagsanalys =) Men det gick åt helvete för jag var helt omotiverad.. Känns lite jobbigt för jag presterade inte särskilt bra igår heller, men men, alla har vi väl såna dagar också.

Meeeen det var ju bra idag också. Jag gick på en halvtimmespromenad med chefens vovve på gröna Gärdet =) Det var jättemysigt faktiskt. Satt en tant där med sin personliga assistent och försökte vara lycklig av livet, blev nästan lite tårögd nrä jag gick förbi och hörde henne säga "Tänk vad roligt om någon skulle gå förbi och säga att här sitter ju Anna-Mia i solen, dig känner jag ju!". Jag tror hon levde rätt ensam. Hon tyckte att hunden hade fina färger, sa hon när hon gick förbi, och till och med hennes blick såg ansträngt lycklig ut.

Hoppas man får det bra när man blir gammal.

PS. Det blev ingen öl idag.

Nu ska jag spela DoTa med älskling ;) JAG PWNAR ALLAAAAAAAA 1112222!!!!!!!!!!!!!

(  =( , smittad av n00b-viruset )

Segt

Idag var en seg dag. Jag satt på min andra av tionde vecka som praktikant på ett filmbolag på Gärdet. De jag jobbar med är ju helt underbara, men dagen var skitseg.
Det började segt imorse, jag var väldigt trött.. Sedan var det fullt på tunnelbanan in mot stan, men sen vände det! Jag speglade mig i fönstret i tunnelbanan och insåg att jag var snyggast i världen idag. WUHU!

Att vara snyggast sådär för sig själv en dag räddar ju tyvärr inte världen. Whatever. Jag har druckit säkert 7 koppar kaffe idag vilket resulterade i en stor bajs på jobbets ekande toalett. xD

Har också varit ute med "chefens" hund =) Promenad in the sunshine me like.

Det segaste idag har nog ändå varit då jag och johan skulle hämta mamma från mormor med bilen och den inte startar på väg därifrån, vi satt där en och en halv timme.. men skiten funkade ju sen med startkablar ;) Batteriet var slut.

Åh! Jag gjorde god tortellini idag, med broccoli och matgrädde, rekommenderas ;)

Well. Nu är det mariokartdags! Köpte det till Wii i fredags <3 Dock lite besviken på grafiken, men what to do in life, ey, som min käre vän brukar säga.

Puss på er

UNICEF!

Jag ska fan bidra till de stacakrs ungarna. Skänk pengar genom att skicka ett sms, se bannern övern kalendern i högerspalten här=) OBS, det är MORRE med O inte nolla. ;)

Idag har jag busat på praktiken och sedan varit med älskling som förövrigt gjorde goda pannkakor till lunch åt mig ^^ ;)

Nu är det sovadags, jag ska försöka få en massage också.. är ordentligt trött..

Åh! Jag har ett bra länktips:  jonaslarssonbajsar.blogspot.com  ni måste kolla NR 20 ! Jag skrattade ordentligt..

hur länkar man ordentlitg btw? känner mig lagom amatör..


Yesterday

Hrmmmm

Igår var jag och johan och firade hans vän Erik =)
Först förfest då hemma hos erik sedan ut till ett speciellt ställe.

Vi går av på Medborgarplatsen, det enda jag föreställer mig är något ställe med dryga synthare. Vi kommer in på stället, där ser man någon form av hippierockare something.. Visst de ser itne så farliga ut..

När de sedan BARA spelar tvspelsmusik och typ bumbibjörnarna och de får hundögon, sjunger med och dansar, då vet man att dessa människor inte är farliga.

Så, Grottan är ett mysigt ställe, det blev slutsatsen.