helg

Idag vaknade jag av att pappa ringde å sa att han va hos mig om 5 minuter.. skulle hjälpa mig med min dator som strejkar ganska hårt just nu.. men jag tror jag vet varför.. den blev nog lite het.;P

Seeen när vi försökte fixa den men det inte gick så vi gav upp så gjorde ja i ordning mig å åkte till Keso. Vi gick till sollentuna centrum å sen till stinsen å sen hem till honom å klippte hans hår. =D

Jag borde bli frisör ffs. Först klippte jag min lugg, sen Simon å nu keso.. im teh king of.. hår. or something.

Kom hem nyss från stan, vart me pappa på meditationsgrejj på fridhemsplan. =) Det var trevligt att träffa pappa. Å avslappnande på meditationen. När jag skull ehem var tågen dock sepe! För de stod att tåget skulle gå 22:54 å då var klockan bara tio över tio... så jag tänkte "åh va kul å vänjta 40 min!" pappas tåg gick halv typ. men sen så gick vi iallafall till tågstation å då efter tio minuter så såg jag ett tåg som rullade in som det stod märsta på. Så det var bara att springa=D

Fick ringa pappa å säga hejdå istället å kolla så han kom hem ^^


Nu ere typ tv eller nåttt som gäller.. å snart e re jobbintervju=D

PUsselipuss



you was on my mind today and yesterday and the day before

tja!

     

Idag (torsdag) var en dag.. torsdag..memakenosense

Jag drog in å mötte Linda vid elva så letade vi sångtexter å fnulade på mitt manus å så. Sen drog vi å käkade på ett nytt ställe, hette typ Smörgåsboden, jag tog en pastasallad. asgod. äckligt god. mmmmmmmmmmmmmm. Linda tog en grillad smörgås med pesto i . =) Vi tog med oss maten å gick å satte oss i Vanadisparken på ett soligt berg. Det var mysigt ett liiitet tag, sen började det blåsa, det var nästan kallt. Vi satt kvar iallafall å sen kom Jim också. Vi gick till nå videoställe sen var det hemgång.

ml  luddde

När ja kom hem så satt jag och Ludde på balkongen ett bra tag och pratade lite med varandra. Sen helt plötsligt hör jag min vackra ringsignal.. "ska vi tillsammaaaans, vi ska finna alla dom som kommit bort" (pantburkslåten). Jag hann preciiis inte svara så ja ringde upp det konstiga numret. Det var från Rica Hotel =D Jag ska komma på arbetsintervju på måndag kl. 10.00! =D wuhu!

Detta ledde då till stress. Vad säger man på en sån, vad har man på sig, vad ska jag ta med mig för papper å grejer, tänk om jag kommer försent, jag kan inte ha mina piercingar inte glömmainteglömma, slappna av....

jag drog till gmmet för att avreagera mig. *gymmet. Tränade som en galning idag faktiskt. riktigt skönt. kunde hållt på flera timmar till om det inte vore för att fjortisgang var där. dom var roliga iofs. deras konversationer iallafall. =) Låg svettig å andnödig(? hahaha!!) på en sån där bengrej och tjuvlyssnade. tihi!

Nu har ja precis duschaaat. ska packa ihop lite kläder å hoppas på att det kommer in nån rolig på msn ^^ =)

pusspuss

SOMMAR FFS!

Ja å jacky satt i Tanto idag och hade myspicknick. ^^

... men träden hade inga löv! förstörde lite.
tr?

Man är så vacker när man kisar, tur det ;D
jm

Fan va snygga vi är. <3
mj

Åååhh
m0rr

Hey sexy
jackey

Hah. han tror han e cool.
jacky.

Rumpa<3
jr


Morre å Linda utanför skolan igår =) SOMMAR! =D
morrlinda

....


jag tror att allt som sker sker av en anledning. mitt älskade marsvin kurre dog när jag gick i sexan, han hade problem med tänderna, dom växte för fort. varför hände det? det var min bästaste bästa vän. världens finaste gulligaste snällaste varelse. Varför förlorar jag min bästaste vän för andra gången?

När jag var liten åkte jag till Agistri, en ö i Grekland. Jag hade med mig min älskade nallebjörn Molle. Han var så fin. Jag älskade honom så mycket. Han fick alltid följa med överallt=) Jag glömde honom på båten för jag skulle hjälpa mamma att bära en väska. Hur kunde jag glömma min älskade alldeles egna Molle? Det var han som fick mig att vara trygg. Han var min bästaste bästa vän.

Jag gråter nu, när jag skriver. För jag kan inte komma över det. Jag undviker att tänka på det. Jag älskar honom så och jag saknar honom mer än något annat. Det var det värsta som hänt mig i hela mitt liv. Molle har hela mitt hjärta. För alltid.



Det har hänt så mycket saker som jag ångrar. Jag gör om samma misstag hela tiden. Jag tänkte att "men man lär väl sig av sina misstag? Kanske gör jag det, kanske ska jag göra om dom. Jag vet inte.



=//=/=/)/)()/67867865

nu kommere igen. ja orkar inte mer. allt är typ bajs. allt känns negativt. kan nån bara ta mig till ett ställe med lycka, godis, cola å sex ett tag? ja lovar, ja ska komma tillbaka som en ny, glad m0rre med livslust för hundra pers.



jag har ont i magen.

yeyy

Idag har jag varit med hannaaa. vi solade på kyrkogården åsså gick vi hem till henne å åt familjepizza å petade på hennes lillebror. hih


JAG HAR FÅTT STÖRRE TUTTAR!

gomorron yxskaft

Mjahaaaa. måndag morgon..eftermiddag.

Jag är trött ås eg. har tråkigt som fan. fint väder ute. palla gå ut själv.
Hanna skulle ringa sen iallafall så skulle vi hitta på nåt.

Fick ett trevlgt sms från comviq i helgen att ja ringt för 350 kr.. morsan betalar om ja ringer för en hundring.. så jag undrade vem fan jag hade ringt så jävla mkt.. kom p åatt jag laddade nre nån sepe uppdatering som skulle förbättra fotogrejs i mobilen.. blev inte nån jävla skillnad. fan va arg jag är. dom ska dö.

tror inte mamma blir så glad på mig. hon blev sur att ja låg å va bakis i soffan igår också. somna fan vid åtta eller nåt. sömnbrist på hög nivå.

Så det väntar en stor utskällning när hon kommer hem. wuhu. xD klÄnt-arrrs number one.


tjihuuu


partey

Igår vare fest, det var skitkul. Jag satt fast i handbojor under stor del av kvällen/natten, därav är jag jävligt öm där idag. Vi spelade TP, drack massa öl, skrattade, lyssande på musik, sprang runt på skolgården och lekte på lekplatserna där och ja.. tiden går fort när man har roligt. Jag klippte Simons hår också xD
Under TP spelandet var jag med David och vi typ sög. men liiite bra var vi.. ibland =D Vi fick svåra frågot å alla andra fick lätta! Träffade Ludde å hans tjej Ida också å Ida var jättetrevlig ^^

Jag har en känsla av att ajg inte komma orka med imorgon. Gick och la mig halv åtta imorse och gick upp typ tio.. sen efter 20 min la ja mig igen å sov till ett. wuhu.

aja, det var en skön kväll ;)



Here's some pics:


hrhrhfhfhkhkhjhjhmhmhnhnimage30huhuhghghththdhd
Frukost á la McDonalds vs Burger King

Öl

har inga gränser =D


huihihi. vi är fulla och gflada. lekt vid skolan också. jag ska inte xdricka mer . xD xDxD

puss

m0rrebynight

Vart ute på promenad me Robin och då snackade vi om körkort och längder typ. Och vet ni vad? Läs noga nu:

"Du är väl typ 176?"

=D=D=D Så jävla bra.


Vi bildade en klubb också efter att vi hade spelat fotboll och jag ramlat på röven ( haha) det töntigaste vi kunde komma på efter WoW var LoLZ så det var det det blev!

Vi hittade också ett hus (gul container) som var till salu.. och en röd sån här.. brevlåda!

xD


Torsdag

Nu e praktiken hos Rebecka slut.. Tar ledigt idag ;P Nästa vecka får det bli att sitta i skolan och hitta på nåt å göra.. Sen är praktiken helt slut. Tre månader kvar sen till studenten =D Helt sjukt läskigt ju.

Helg idag också. Fast det har varit så slappt den här veckan så jag har haft helg flera dagar känns det som. Igår köpte jag en fin kjol för tio kronor=D Det är riktig m0rreshopping det.

Fan det är lite tråkigt att inte ha nåt att göra nu. Alla går ju i skolan eller jobbar så det finns inte mycket att göra.. men men.

Såå.. lite uppdatering av sistone:

Träffat Sebbe, det var skojj. Vi snacka skit, lekte rika på PUB-huset och letade skor. Den här gången lyckades jag också taffsa på hans rätta sida av röven där han inte har sin plånbok! WUHU! han uppskattade det som vanligt.

Träffade Hanna igår som jag inte sett på hundra år. Vi gick vilse i Ringen, mötte en av de fulaste, ondaste bebisar vi sett och köpte ringar till Hannas läpp. Även hanna lyckades få en rumptaffs men jag vet inte om det var lika uppskattat. haha. Jag shoppade lite okcså faktiskt! Havregryn, tandborste och bindor.. thats the shit man ;D


Ska ta å börja övningsköra snart. Kanske ringa morsans kille å kolla om vi kan köra lite idag. Har inte kört på länge nu ju. Och jag suger.


Fan just det. drömde nån sjuk jävla dröm inatt.. som jag inte kommer ihåg. FÖR BÖVELEN!


giraff

picturetaaajm!


Det här är en mask. Han låg utanför praktikplatsen
alldeles ensam och blöt dag 2 av de regniga vårdagarna.
Visst har han nåt speciellt?



Det här är min polkagris som smakar viol! It made my day!
Sockersockersocker=energi och happiness =D



Här e ödlan! Han e cool.


Titta! Första vårdagen. Fan vilket lyckorus. Soliga Stockholm.


Så HÄR ser man ut när man har varit ledig och haft pyjamas på sig hela dagen!

myyyycket



Åh vad mycket de e nu. Måste läsa körkortsteorin, övningsköra, söka sommarjobb, extrajobb och söka in på Medieinstitutets KY på tv-produktion....

Pengar måste jag ha också. Pengar.. mm... mmm....


Nuuu har jag ätit currynudlar, dom blev lite slemmiga men.. ja.. det är sånt man får ta liksom.

Har inget å göra. Tråkigt. Vill köpa skor men jag har inga pengar.

Pappa kommer snart me lite grejer till mig till min nya fina garderob.


Hejdå..

vår, känslor, vårkänslor

Hej!

Ledig idag faktiskt, fick sms av Linda imorse om det.. Ganska skönt att få sova ut.
Skulle ajg itne vara ledig skulle jag praktisera på Mariatorget där ajg skulle hjälpa till att göar en animerad film. Det är ganska kul, lite segt ibland men bättre än att sitta i skolan ^^

Ska försöka käka lunch med Jacky nån dag för han går i skolan i närheten. Kanske imorgon skulle gå.


NU när jag är ledig tänkte jag vara ltie duktig och göra bra saker som man ska när man är ledig! Söka jobb, övningsköra, öh.. äta.       Jag vill ju vara ett sånt stort gosedjur på Gröna Lund, vill köra Glassbilen och typ provsmaka grejer. Men vet ni vad? eftersom jag inte är ARTON så går det inte. jävla bajs. bajsbajsbajs.


ska käka min frukost nu. hörs sen kanske. puss


VÅREN E HÄR! förutom igår. för det regnade. det var ganska kallt.
men förra veckan var det varmt. då blev jag glad, kär, lycklig, kände en längtan till nåt och bajsade på allt annat




HAN E SÅ JÄVLA FIN OCH JAG  BLIR ALLDELES AÖOHGISGBKISNRDIGRS och han bara sidhgisg dumma


You always forget what you wanna remember
and remember everything you wanna forget

internet tillbaka!

Internet har varit borta ett tag.. men nu är det här igen =) Fan vad glad jag blev när alla lampor lyste på modemet..

Så vad har hänt på sistone då?

Var med älskling i helgen, fast i lördags var jag på dildoparty å sen på fest med mina brorsor =) <3


Haft praktik nu också sen i torsdags, praoar hos en tjej som gör animerad film. Det är ganska kul, pyssligt. Gör lergubbar och skor å kläder å grejer.


Och jag är så trött. Så fruktansvärt trött.



I gave me away
I could have knocked off the evening
But I was lonelily looking for someone to hold
In a way I lost all I believed in
And I never found myself so low
And you let me down

morgonbitch - kapabel att mörda


Jo, imorse ringde Jockes mobil typ tjugo över sex när han skulle upp, han ligger kvar och kramar mig ett tag, sen ringer den igen. Sen kommer hans pappa och frågar om han är vaken. Han går iallafall upp sen, men stänger inte dörrfanskapet. Jag går upp i rasande fart och smäller igen dörren. Lägger mig i sängen igen under det varma täcket med ansiktet inborrat i kudden för det är så jävla ljust i rummet. Snart hör man vad som verkar vara en jävla orkester nerifrån köket. Det smäller i skåp, tallrikar, glas, ytterdörren går upp, stängs igen.

Jag var SÅ nära på att freaka ut men som tur var var jag inte lika pigg och ilsken i kroppen som jag var i huvudet.

Sur och jävlig som jag är smiter jag upp sen vid kvart i åtta och in i badrummet direkt där jag låser in mig och klär på mig å så. Pratar LITE med jockes föräldrar men försöker ignorera för jag vet att mitt morgonjag inte är den trevligaste delen av mig.




SÅ! Vad har hänt i helgen då?

I fredags lagade jockes mamma jättegod mat och god efterrätt, vi satt å åt och snackade me dom och två kompisar till dom hela kvällen. Gick ut med hunden en sväng och sen var det läggdags.

I lördags träffade jag och jocke thomas och hans tjej johanna. Vi spelade biljard i fridhemsplan och käkade på en grill innan, fan vilken jävla god hamburgare =D Jag förlorade två gånger och vann en gång iallafall.

Igår gjorde jag ingenting. Satt vid datorn, njöt av det otroligt härliga vårvädret och bakade en kladdkaka. Tittade på Världarnas Krig som faktiskt var jävligt bra trots att det var Scifi . Jag börjar gilla det kanske ?


Nu stiter jag i skolan och ska ha praktik, men ingen vet vad fan vi ska göra, det låter bra. Kunde ha legat kvar där i sängen och plågats av orkesterljuden för att sedan somna när det tystnat... åh.