nyklippt

lugg

nya äventyr?

Jag kände faktiskt att det var skönt att komma bort från sthlm. Det var kul i Filipstad, skönt att lägga ifrån sig sitt vanliga liv ett tag åt sidan. Var ute på äventyr idag också å träffade markus. det var kul också. Mestadels.

Jag kom och tänka på hur det var för några år sen, när jag var ute på massa äventyr hela tiden. Sa till mamma att jag var hos den eller den när jag egentligen var ute och festade sönder mig ellre träffade nån kille. Jag tror jag tycker om att äventyra. Jag är impulsiv, tycker om att bara åka iväg sådär helt plötsligt, eller göra nånting, köpa nånting. Jag gillar inte att leva likadant länge. Att göra samma saker dag ut och dag in. Sova i samma säng, äta samma mat, vara ute i samma väder, samma vänskapskrets.. Det ska bli nåt nytt ! Jag ska ut på nya äventyr nu. Jag vill förändra.

Jag tänker alltid på att leva här och nu, men det vill sig inte speciellt bra. Måste bryta rutiner, tänka fritt. Måste framförallt spendera mer tid med mig själv. Jag bryr mig inte speciellt mycket om mig själv, för jag tycker att jag mår bra när jag vet att de runt om mig mår bra. Men jag ska försöka sätta mig själv i första hand lite oftare.

Jag hatar när det finns saker man inte kan kontrollera. Jag vill kunna hindra att saker händer, att vänner mår dåligt, att förhållanden tar slut, att känslor åker bergochdalbana. Jga är mest rädd när folk dör/att folk ska dö. Jag är så sluten till andra att jag inte skulle klara mig själv.  Jag skulle bli ett svart hål. Mitt liv skulle bestå av depression och dystra tankar. Jag vill inte vara beroende av andra för att må bra. Men jag måste satsa mer på mig själv. Jag måste bygga upp ett självförtroende utan att det innebär bekräftelse från andra, men jag blir så osäker och rädd att jag ska göra fel, att jag inte ser bra ut, att jag säger fel, att jag gör fel helt enkelt. Därifrån kommer det att jag vill ha bekräftelse. Men jag har svårt att ta komplimanger. Det är lättast när man ser den andra personen, när man ser om det han/hon säger verkligen är ärligt eller om det är för att man ska må bra. Spontana komplimanger av de man inte brukar få det av, de är bäst. Eller när någon ser någon liten ändring man gjort, eller bara säger något de velat säga länge.

Jag har länge haft dåligt samvete över att jag varit ute å äventyrat så mycket med mitt liv, jag har festat, druckit sprit, började röka cigg, rökt annat, varit otrogen, legat me många och umgåtts i dåliga kretsar. Jag har rymt hemifrån över en dag för att komma bort. Men vet ni vad? Jag mår inte speciellt dåligt av det. Det är erfarenheter alltihop. Det jag mår mest dåligt är att ha umgåtts i fel kretsar och rymt hemifrån. Att jag legat med många vill många kalla mig slampa för, men jag anser inte det. Vissa gånger har det varit för att få bekräftelse men fler gånger för att jag inte velat nåt mer än sexuellt sätt. Jag älskar sex helt enkelt, kalla mig hellre nymfoman ^^

Snart slutar skolan också. Det vore skönt med en egen lägenhet efter det. Det skulle vara så mycket friare. Jag skulle kunna ta hem vem jag vill när jag vill, gråta flera timmar i sträck utan att oroa mig för att mamma ska komma in å fråga vad jag gör, prata i telefonen hela natten utan att någon ska tjata om telefonräkningen, skrika högt, slå i väggen och om jag bara vill vara ensam dra ut telefonkontakten och kunna ha den där tiden med mig själv som jag inte har.

Jag vill vara fri.



Jag har så mycket som jag vill säga och du dömer aldrig. Du lyssnar, och det är allt jag behöver.


Hem..

Nu sitter jag här med Sarina och tar en cigg. Ska åka om en timme.

Igår var jag så jävla packad så det var inte roligt. Spydde också. Mår lite illa nu me för jag e helt tom i kroppen =/ Fått i mig en pepparkaka å ett halvt glas juice iallafall. =)

Vaknat och somnat om som en tupp mellan tre och nio imorse, så jag är helt körd just nu. Smsa fredric också. tyckte han skullek omma å säga hejdå till mig. men vill inte ringa å väcka.


Aja.. hörs snart. när jag kommer hem igen. =)

Puss

byebyefilipstad

Fest

Japp, igår var det fest hos Hero. Det var faktiskt roligaste på länge.
Till en början kunde jag och Sarina inte dricka vårat äckliga vin vi köpt. Men Sarina tog fram en kortlek så söp vi ner oss ;D

Kvällen bestod också av karaoke, jag vann några gånger också! =D=D
Hade faktiskt riktigt kul. Blev mindre kul när vi drog ut ner på stan, för de var så jävla svinkallt om fötterna så ja trodde dom skulle ramla av =| . Vaknade iallafall med två hela fötter imorse. tur det. Nej, fan måste nog parta lite oftare jag. Det här va ju skoj. trevliga människor, mysiga människor och my porno.

Efter vi hade varit ute på stan försvann alla å sen var det bara jag, sarina, hero å per kvar. Kom fram nån slusk på stan å fråga 3 ggr om han fick hångla me mej, så tog han mig på röven. Mysigt mysigt.
När vi kom tillbaka till hero så låg Jorre där å hade däckat. Han gick alldeles trött å la sig på Heros bror som utbrister "Jag ska skjuta dig i ansiktet!" Och det blev en jävla skrattattack för alla som var där utom stackars Tim! Haha. bäst

Jag tror mig komma ihåg att jag ringde till Sebbe typ två ggr och till stackars Markus också. Jag kan ha skämt ut mig =/ MEn vafan, det e sånt som händer brushan. Kom hem vid halv fyra nånting och somna väl vid fyra. Asont i nacken å e lite bakis. Men nu känns det bättre faktiskt. =)


Idag blir det filmkväll hos Hero med Per, Fredric å Sarina å mig . =) Jag bad Hero ladda ner en rysk porrfilm och vi får väl se hur det går..  hoho ;D

Imorrn ska jag hem till Stockholm igen.. vill men vill ändå stanna. Men kanske hellre en rolig helg än ingenting!

PUSS


i think i want you baby, i know you want me too

Turistm0rre in Filipstad


Befinner mig då i Värmland. Hälsa på Sarina =) Var i hennes lägenhet igår i Karlstad, gick runt lite på stan, bland annat i en porrbutik =O! (Fy m0rre! FYYY!) Sedan åkte vi in till Filipstad.

Var hos Hero å kollade på när jorre spelade zelda, tittade på nån film å snackade å umgicks typ. myskväll =)

Ikväll blir det party hos hero. Ska dricka nåt bajsvin med Sarina.. fast vi ska testa blanda ut me fruksoda. blir nog...spännande? =D

tror att jag kommer bli ganska så redlös eftersom jag inte druckit på antal månader.. men man kommer över den där "supa-varje-helg"-tiden rätt fort när alla går ut på krogen å man inte kan följa me =/

Jaja nu ska jag sitta vidare på msn =) Uppdaterar om d händer nåt spec.

PUSS

FETtisdagen eller FETTISdagen?!

Idag sket jag i historielektionen för jag ville sova. Åkte in till skolan vid tiotiden och gick till Sandy's med Linda. Vi käkade mörkt bröd med kycklingröra =) mums. Efter det gick vi till skolan, lånade kamera och grejer och sen stack vi till Lindas pojkväns pappas lägenhet där vi mötte Lindas pojkvän Jims kompis Jerker =D

Vi började läsa igenom manuset, jag skulle spela mot honom då, han var tuffa killen som spelade snäll mot mig och skulle få mig i säng, jag var den blåsta bimbon..
Det blev inte bra alls. så imorgon får Thomas, som förövrigt fyller år idag GRATTIS på 20årsdagen!, spela min motspelare ;D det blir nog jättebra tror jag.



Idag har jag bakat semlor! =D Sex stycken blev det.. stod att det skulle bli 16-20 "beroende på hur stora man gör dem".. Jag drog till med stora bollar och goda blev dem.. fast kanske kunde ha smakat liiiite mer.  

semla

ojojoj slarvat med bloggen.


Heeeej! Det var länge sen kära dag.. bloggbok.

I helgen var jag med min älskling och vi hade så mysigt så.  I söndags var jag med å kollade på en musikvideoinspelning å blev NÄSTAN en råtta som spela trummor. den kommer ut på mtv snart! Jag säger till vad den heter sen så ska ni få se! =D

Imorrn ska jag å Linda spela in vår kärlekskomedi. Jag ska vara blåst bimbo och ska spela mot Jerker som tror han e smart, å han e bara ute efter sex.. men allt kan hända vettni ;)


Har varit yr som fan i en vecka eller nåt nu.. jobbigt. mens typ. =/

Jag ska baka semlooor.


hm.

I helgen ska jag vara i Filipstad hos Sarina å Hero å Fredric =D=D Sen är det sportlov, tre v. apu å sen påsklov =D Sen e de bara 2 å en halv månad kvar och sen e det studenten! =D

Mjaooooo !

en jävligt lång lista

UTSEENDE

[x] Jag är kortare än 160cm
[x] Ibland tycker jag att jag är ful
[ ] Jag blir super lätt brun
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg
[ ] Jag har en tatuering
[x] Jag är osäker över mitt utseende
[x] Jag har haft/har tandställning
[x] Jag har glasögon/linser
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg
[x] Jag har mer än två piercingar
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen (haft.)
[x] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar
[x] Jag har rymt hemifrån
[x] Jag har blivit utslängd hemifrån
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal
[ ] Jag vill ha barn nån dag
[ ] Jag har barn
[ ] Jag har mist ett barn

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar
[ ] Jag jobbar
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
[ ] Jag har fått sparken

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer
[ ] Jag har pissat på mej av skratt
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat
[x] Jag har gråtit av skratt
[ ] Jag har limmat fast min hand i något
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår
[ ] Jag har brutit ett ben
[ ] Mina tonciller har tagits bort
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän
[ ] Mina visdomständer har tagits bort
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation
[x] Jag har haft vattkoppor
[ ] Jag har haft astma

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad
[x] Jag har sett en fallande stjärna
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen
[ ] Jag har varit i ett casino
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan
[ ] Jag har gått "skinny dipping"
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme
[x] Jag har krockat i en bil
[x] Jag har medverkat i ett skådespel
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten
[x] Jag har aprillat någon
[x] Jag har åkt taxi
[x] Jag har ätit sushi

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel

[x] Jag är i ett förhållande
[ ] Jag är förlovad
[ ] Jag är gift
[ ] Jag har varit på en blind date
[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar
[x] Jag saknar någon just nu
[x] Jag är rädd för att bli övergiven
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande
[ ] Jag har skiljt mig
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö
[ ] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord
[ ] Någon nära till mig har begått självmord

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[ ] Jag ser på nyheterna
[ ] Jag dödar inte insekter
[x] Jag svär ofta
[x] Jag sjunger i duschen
[x] Jag är en morgonperson
[x] Jag är petig med grammatik
[ ] Jag är en sportfanatiker
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar
[x] Jag är bra på att baka
[ ] Min favoritfärg är vit, svart & rosa
[x] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan
[ ] Jag vet hur man skjuter
[x] Jag är kär i kärleken
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka
[ ] Jag är bra på matematik
[x] Jag tror på spöken & skepnader
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet
[x] Jag är väldigt kittlig
[ ] Jag älskar mörk choklad
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten
[ ] Jag är bra på att minnas namn
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv


listaaa

Min kvinnliga sida:

[ ]
Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?

Totalt: 19 poäng


Min manliga sida:

[x ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[x ] Tävlat i att dricka öl?

Totalt: 14 poäng

hihiii

NU ska vi inte vara så dystra och jävliga!

Idaaaag är det torsdag. Jag va i skolan en snabbis å fixade med lite bilder på bildlektionen.. sen så drog jag till tandläkaren där det konstaterades att jag icke har några hål att oroa mig över. MEN ja måste grejja me fluor å plastpinnar eftersom "de e så svårt å hålla rent när man har tandställning". Men det kan också vara nåt bra aight? Öppna ett café eller något... bara pilla ut det som ser gott ut så har man en riktigt bra måltid. =)

Håhå . Tror nog jag måste gå å ta mig något att äta. känner mig sugen på nåt. .. chokladpudding tror jag! För markus föreslog bajs å bajs vill jag inte ha =( (okej jag vill.. men .. det är liksom inget lätt jobb att framkalla bajs... (jo det är det, bara att dricka kaffe å vänta 15 min) men ändå. )

Imorrrn blire älskling tro ja .  Så ska ja träffa Niklas på lördag eller något sånt =) Fika.

Ni ska få se en så söt bild på Rai teh doggy =D Å Ludde e för söt också. På bilden tyckte Hero att han såg ut som en "klump" =( Stackars ludde!

luddesöt

rai

jahaa...

Igår var det säsongsavslutning på Greys Anatomy och det var så jävla BRA!!
Jag grät som fan. Det ville inte sluta rinna tårar. Hände så jävla mycket.
Började gråta när de avlivade en hund. Tänkte på mitt marsvin då som avlivades för massa år sen. =( Saknar honom . Har en söt bild på honom som ja kan lägga in sen =)  Min lilla Kurre.


Idag var en dag när det inte hände så mycket i skolan. Efter skolan drog jag till Jacky, då hände det mer. Kollade på dum&dummare, åt nudlar och hade mysigt.


Måste göra bildläxa nu. adieu

Vad är det med den här årstiden?

Fyra jag känner har kärleksproblem. de mår jävligt dåligt.
En av dom har varit min bästa vän och jag vet inte var jag ska ta vägen när han säger att han inte vill leva.
Min bästa vän mår jävligt dåligt och det grundar sig i ett kärleksproblem, vill hjälpa, men hur?
En annan har mått dåligt väldigt länge.
En till har jag inte lika bra kontakt med längre och vet inte hur jag ska försöka hjälpa.

Kärlek+Vinter+2007 = Problem?

Vad fan finns det att göra? Jag vill inte bara sitta och titta på. Men säg mig, vad fan kan jag göra? Jag försöker vara där, lyssna, prata, få tankarna på annat håll. Men tankarna återvänder ändå sen.

Jag behöver vara där för dom, jag vill det, jag vill att dom ska må bra. Då mår jag bra.
Jag vill bara inte lägga mig i för mycket, vilket är lätt hänt. Vill inte heller ha nåt polisförhör, bara veta vad som hänt, och varför. Vill att de får ut vad de känner. Det brukar kännas bättre.

Jag hoppas de vet att det bara är att ta upp telefonen och ringa mig. För jag har alltid mobilen på. Vågar inte stänga av den ifall någon behöver mig och jag inte kan svara.

När jag pratat me dom så säger jag att det går över. Men jag vet att man inte tror på dom orden när man mår dåligt. Man vet att det kommer, men bryr sig inte. Man vill ju må bra nu. Man vill att allt ska bli bra nu. Inte att det ska gå över. Inte att det ska vara en lång process med tårar och att kämpa. Men så är det, livet.

Man kan inte gå igenom livet utan att stöta på mindre och större problem. Tyvärr. Och det går inte alltid att hjälpa... Hur mycket man än vill.




Idag mår jag faktiskt lite bättre. Fast jag skulle inte kalla det bra, men som sagt, inte heller dåligt.
Vill bara kura ihop med älskling och dricka varm oboy å spela Zelda. Kramas, retas, skratta. Kittla älskling fast han blir sur sen. Så tittar man på honom som om han var töntig för han e så sur.. Så börjar han le å sen skratta. Så blir han låtsassur. Så skrattar man igen. <3