fucking jävla dag


Allt sög.

Vaknar kvart i tio av att jag drömt en sjuk och en obehaglig sak och en äcklig. Jävligt jobbiga drömmar. Går upp, ställer mig i duschen, klär på mig etc. Ska möta Linda halv tolv för å käka lunch innan vi går till skolan. Får för mig att jag ska åka kl halv tolv hemifrån, så jag har inte det minsta bråttom. Kommer på det tjugo i elva iallafall, så jag hade tjugo minuter på mig. Jag hann.

Åker in, möter axel också och går till sandys å käkar, all skit rinner ur mackan och man blir kladdig som fan. På sandys har de på tv-shop där de visar heta tjejer och killar som har använt nån jävla träningsmoj.

Går till skolan, klipper en film (vilket innebär väldigt mycket väntande), får klart den, ska bränna den, lyssnar på musik och dansar runt lite i klassrummet med Linda (delen av dagen som var roligast), sedan in till läraren med filmen och gå hem.

Somnar på tunnelbanan. Sover faktiskt inte helt, jag håller koll på vart jag är någonstans, men det är ändå nästan så man fallit i trans. Vaknar till stationen innan där jag ska av och sätter saliv i halsen. Jag får ingen jävla luft. Hostar, blir röd som en gris i ansiktet, försöker andas men det är liksom stopp. Tre tjejer som sitter runt mig börjar prata med varandra just om hur jobbigt det är att få så, det händer såklart efter de tittat på mig som om de tittade på en apa i bur. Jag lyckas iallafall hålla andan tills jag kommer ut på perrongen. Drar långsamma andetag, hostar lite och titta, där kom andningen tillbaka. 

Väl hemma känner jag mig ganska pigg för en gångs skull. Går in på msn, snackar me några jag tycker om, hjälper mamma i tvättstugan. Efter maten blev jag skittrött å seg. Det är tv VS msn som gäller nu. När jag sett klart på filmen som gick på trean börjar jag må illa igen som jag gjorde imorse och igår. Jag dricker vatten, det går över för några sekunder och kommer sedan tillbaka.

Helt plötsligt börjar man tänka sjuka tankar. "Tänk om han tar livet av sig ikväll och jag har inte hunnit säga det, jag har inte gjort det.."  Eller patetiska tankar som "Om jag skulle dö nu inatt, undra vilka som skulle bry sig på riktigt?"

Efter dessa fantastiska tankar och även andra skumma tankar börjar jag tänka på personliga problem som jag tyvärr inte vill ta upp i bloggen. Och nu tänkte jag gå och lägga mig med den här skiten i hjärnan. Lyssna på musik, gråta lite kanske och prata med Jocke, bara säga godnatt och jag älskar dig, vi ses imorgon.

Fan, just nu är allt bara kaos. Jag behöver nån att snacka med. Personen jag vill prata med mår själv dåligt, då känns det ganska ynkligt att lägga över mina problem på honom. Äh. Jag överlever det här också. Ska inte klaga FÖR mycket när det finns dem som mår sämre =) Å andra sidan är det lättare att hjälpa de som mår sämre om jag mår bättre.

Haha. näe. godnatt

rolig lista ^^

In med all musik i en playlist och sätt på shuffle, låtens titel blir svaret på frågan. Fuska inte!


Hur mår du idag?
Epiphany


Vad tycker dina vänner om dig?
Not the one


Kommer du gifta dig?
Woodburning


Vad är det bästa med dina vänner?
Summer of 69'


Hur skulle du beskriva dig själv?
The art of losing

Hur skulle du beskriva den du är kär i?
It's been a while


Hur går ditt liv så här långt?
Be strong


Hur kommer du att ta dig fram genom livet?
En helt ny värld


Hur var skoltiden för dig?
Nothing else matters


Vilken låt kommer dom spela på din begravning?
Unforgiven


Kommer du få ett lyckligt liv?
My sacrifice


Har du någon djup, mörk hemlighet?
The only thing that looks good on me is you


Vad ska du göra med ditt liv?
Bleak


Kommer du någonsin få några barn?
Honey & the moon


Vad händer ikväll då?
Snow Hey Oh


Vad är ditt motto?
Forever Young


Hur lyder ett gott råd från dig?
Move Along


Hur kommer världen att komma ihåg dig?
Laid


Kommer allt att ordna sig?
Felicia Adjö



HAHAHA  det här var ju kul XD

*vissel*

Heyooh. Idag var jag på eriksdalsbadet å plaskade lite med Linda. Det blev ångbastu 2 ggr, bubbelpoolarna å rutchkana =D wiee.

Såg en läskig tant med fem centimeters bröstvårtor =( Men sånt händer..

Har precis vart å käka hamburgare på mammas jobb. Kom hem å matade Ludde me macka också. Han var jääättehungrig för han bara sprang ut i köket när jag släppte ut honom, så flög han upp på stolen å gick dit där brödet brukar vara. =D Sötnos. =D

Ska dra å träffa Jocke vid fyra.. så ska vi hem till honom å spela lite Guitar Hero 2 ;D  & imorrn blir det Happy Feet på bio!

                                  happy

                                                                                    Puss


plask plask plask!


Igår var jag ledig! Det var fan skönt att känna att man inte skulle till skolan och försöka tvinga sig att förstå och höra allt man måste veta. Att sitta där och skriva och läsa och skriva och läsa.. man blir så äckligt trött på det. Jag gillar inte sånt där, teorilektioner, som historia... och svenska. Men svenska är roligare än historia iofs, läraren är roligare.

Praktiska grejjer e mer min style. Därför föredrar jag rörlig bild-lektionerna framför svenskan.
Det är skönt att ha nåt att göra, inte bara sitta å lyssna å bli trött å seg. bäh!


Tillbaka till igår.. jag gick upp, tog en lång dusch, åt frukost, klädde på mig, sminkade mig.. och åkte iväg med tunnelbanan till Sebbe. Träffade Camila på tunnelbanan som jag inte sett på länge. Det var skitkul att prata om gamla barndomsminnen och sånt.. Mycket jävla skit man har gjort =D Barn är elaka och konstiga!
Camila gick av efter några stationer och jag med för att byta tåg. Den tunnelbanan jag satt på åkte inte ända fram dit jag skulle. 

Kom fram vid kvart över tolv iallafall .  Det blev titta på teve som vanligt. Det var läskigt på bolibompa.. några farliga bin som surrade. xD .  Det blev lite te å en cigg också. Sebbes farsa undra om vi inte va hungriga å då kände jag inte att jag var det så jag tackade nej, men sen när jag satt på tunnelbanan å var halvvägs hem så var jag hungrig som fan. Skulle tagit en macka ändå.
Det är fan samma sak när man e pissnödig. Man känner det inte förrän det e kris. =D typiskt.


Imorrrn e det plask plask plask som gäller. Det är friluftsdag och man fick välja mellan promenad, bada, klättring, skridskor eller skidor. Promenad e iofs gratis men det kan bli jävla kallt så jag å Linda ska bada=) 30 kr får man väl lov att betala för lite plask. Blir nog mest bada bubbelpool ^^

På lördag ska jag å älsklingen se på Happy Feet på bio =) Åsså ska vi leta skinnjacka till jocke. En kort tajt sån här. =)


Iiioooo. nu ska ja dricka mjölk! puss






hey sexy basker

kärlek o vänskap


Jo jag tänkte på det.. fan.. det e ju bergodalbana med kärleken.. hur kär man är. Även fast man vet att man är kär så känner man det inte alltid. Så går det ett tag och man känner sig lite ledsen nästan för man vill ju ha den där känslan som man hade när man var nykär! Det där underbara, när det pirrade i magen konstant för man var rädd(/hoppfull;D) att kärleksoffret skulle dyka upp runt hörnet oavsett om man var i Kina eller hemma..

Men så kommer det sen. Ibland e man där nere en timma, ibland en dag, ibland en månad. Men, som sagt, så kommer det sen. Vändningen. Poff. Man är kär! Man känner det i hela kroppen! Vet inte vad man skulle göra utan den andra personen! Så vill man visa det på bästa sätt.  Jag vill visa det med en riktig kram. En sån där kärlekskram, en lång, varm kram som säger "jag älskar dig". Det kändes nästan som att mina ögon glänste också när vi såg på varandra. Jag vet inte om han märkte, men jag kände det. Jag ville inte säga något, för han vet att jag älskar honom, men jag ville visa att idag är det mer, idag vill jag ägna all tid åt dig. Jag älskar dig extra mycket idag. Får man tänka så? 

                                          älskar dig min fina.       




Vänskap. Jag saknar Jacky så mycket. Jag saknar Niklas. Var har det tagit vägen?

Niklas har flyttat, så där finns väl en anledning, och vi håller ändå kontakten. Min bästa vän. Jag saknar att vi bodde nära varandra. Även fast vi inte alls sågs ofta så kändes det tryggt att veta att han fanns nära. Ifall det skulle vara någonting. Men jag vet att han finns där iallafall, även om det inte är nära.
Vi drack öl, åt pyttipanna och tittade på sanningen om rödluvan för inte så länge sen när han va i sthlm och hälsade på=) vi hade skojs ^^

Jacky. Min ponke.  jackyp0nken.  har tydligen probbs med flickan sin =/ Har inte frågat någonting om det, tycker han får höra av sig först så jag inte drar ner honom ytterligare i sorgen. Vi har känt varandra länge. Vi har haft jävligt kul . Saknar dig.

Jag, Jacky och John solade i Tanto i somras å då råkade jag dra ut Johns maggrej. Jag blev rädd. Men vi hade kul iallafall. Jag o Jacky doppade oss i farligt vatten! Ajajaj. Min busiga knäppa blåa hamster!

     hey vi e så snygga

aaaaaj

I helgen byggde ja lite på en snögubbe^^ Det snöade så fint i lördags natt. Fan va mysigt det är med snö! Blir ju fan vild... =D

Igår köpte jag en fin basker och Luigis Mansion! Jag o älskling satt o spelade.. sen kollade vi på nåt fult program på ettan å sen fortsättningen på Project Hades. Slutet sög ju sladd.

Nästa helg ska ja o jocke se happy feet! Vill! =D

Mjaaaaa. Ikväll e de outsiders och csi också. å nu e det matdags!

Prutt



   Titta så söt han är min lilla Ludde!

O Systrar & Bröder!

Idag har varit en jobbig dag. Jag mår inte så bra.

Vi hade bild i 3 timmar och 40 minuter.. Det var ganska tråkigt. Det var som bilden i nian, först ritade vi stilleben, en svartvit och sedan en i färg. Jag ritade först av min pepsi som egentligen innehöll äppeljuice som jag köpt på Sandy's innan jag gick till skolan, sedan ritade jag mitt Club Metro-kort som jag hade i plånboken. Efter de uppgifterna skulle vi förstora en bild med hjälp av rutteknik eller vafan det var. Jag ritade Ludde. Det blev ganska bra.

När jag kom hem skulle jag hjälpa mamma att flytta på hennes säng, sedan skulle jag bära upp delar till en säng 3 trappor. Man är svagare än man tror.


Nu har jag precis läst klart Vinterviken och ska skriva ihop en liten redovisning som jag kan ha imorgon på svenskan. Den är jävligt bra den boken.




O Systrar & Bröder, sådan är Sorgen!
Den kommer som ett mörkt vatten ur dörrspringorna
och den visslar lågmält som vintervinden genom ett
trasigt fönster.
Den sitter och kurar på sätena i bussen
och slår upp som en ond dunst när du öppnar
toalettlocket för att kräkas.
Den snör ihop halsen på dig och den gör
dina händer kalla som is.
Din tunga blir tjock och orörlig och du kan inte tala.
Den sätter sin kniv mot din hud, men du blöder inte.
Den slår dig med sina stenar, men du faller inte.
Du går upprätt, men i ditt inre hukar du hjälplös.
Sådan är sorgen, O Systrar & Bröder!

Glöm inte mig

Glöm inte mig
mina ögon
vad jag har burit med mig
genom åren då
jag slagits
med mig själv
ångrat
mig till oro
av mina beslut
bakom varje felsteg
jag tagit
står ni

Tobias Lindquist


dikt tagen ur situation stockholm september 2006

heyme


Idag var jag så jäkla trött när jag gick upp!  Jag var tvungen att dra hemifrån tio över åtta för att hinna med tjugo över-tåget. Fem över åtta satte jag mig och åt rice crispies med mjölk! sjukt gott.  Någon minut senare kommer Ludde intrappande och piper. Han hade inte fått någon frukost för mamma skulle till ögonläkaren. Ludde fick macka och jag åt mina rice crispies.

Självklart kommer jag fem minuter sent.. där rök det nyårslöftet. Hade läxförhör också.. gick åt skogen. men jag chansade på hela provet iallafall. =)

Har fått MVG i religion förresten! WUHU! =D så jävla bäst.

Jag måste få tag på Frida också! Hon ska få göra en musikvideo med mig.. och hjälpa mig med designen på bloggen. =$  Kan inte ens lägga upp bilder. så bra är jag. men jag ska fanemej ta å försöka.. brb.

Jag lyckades!!!!


heyme

Nu kan jag inte vänsterjustera något..men vadfan, titta, en bild på mig! =D Nyår tillåme!


Imooorrn e jag ledig. Då ska jag träffa sebbe åsså kanske åka till Maraboustället å intervjua dom där. Blir nog inte av, men kanske. Sedan ska jag fortsätta till min älskade älskling =) Puss på dig.



You're the cutest thing I ever did see
I really love your peaches want to shake your tree
Lovey-dovey, lovey-dovey, lovey-dovey all the time
Come on baby and I'll show you good time

onsdag är det ju.


Idag har jag klippt projektarbetet hela dagen. En dokumentär om hemlöshet. Det börjar bli lite småstressigt nu men det ska vi fan klara av.

Ska träffa Klas också.. vi skulle dragit å bowlat men nu blev det så sent, han skulle käka å grejer också så han får nog komma till Farsta å käka me mig istället.

Har fått en jävla vagel eller nåt i ögat, gör svinont när jag blinkar.

DUMMA svenskläraren sa idag att vi skulle läsa ut en bok å ha redovisning på fredag. hur fan ska jag hinna? historieprov på tisdag också.. jippi.

Och det var..idag.


Even the best fall down sometimes

första skoldagen.. efter lovet älltzzå

Ja. Fyfan =/ Vaknade halv sju av att älskling hade huvudvärk.. gick å hämta en tablett åt honom.. sen ska man försöka somna om (HAHA skrev somna in först.. ) när man vet att det bara är tio minuter kvar tills hans klocka ringer å 40 minuter kvar tills min klocka ringer.. nja det går inge vidare.
Lat som jag är låg jag ändå kvar i sängen.. det stred mot alla tankar att gå upp från den sköna sängen..det var så mysigt där under täcket =)

Kom ialalfall upp till slut. Så bar det av till skolan.. kom försent förstås. där sprack nyårslöftet. fan va dåligt. =D

Det var en rätt tråkig dag med religion, historia å projektarbete. det sistnämnda var iofs lite roligare. ska fortsätta med det imorgon också.. och övermorgon.. tills på torsdag. Sens ka det vara klart! Vet inte hur jag ska lyckas klämma in bowling med Klas där.. blir fan tajt. men jag ska! Det är ju något roligare än projektarbetet=) Länge sen jag träffade honom också.. han ska in i lumpen han. Lovade iofs att ha en porrig bild på mig på väggen vid hans säng där borta =D hoho^^ fast.. jag vet iofs inte var han ska få den ifrån.. han kan möjligtvis rita en i paint! <3 paint ibland. =D

Nu väntar jag på att min kladdkaka ska bli klar! 5 min kvar!.. fick använda chokladdryckspulver istället för kakao. men jag tror att det går att äta ändå ;D

det kliar på min tumme! ='(



När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man ibland att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är helt annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.

itsa mi maaario


Hoho. Idag är det torsdag!


Vaknade typ halv sju.. sen åtta.. sen elva. gick upp kvart i tolv eller nåt.. Så åt jag frukost, duschade, sprayade nya skorna me sån här mockaspray å sen va de att dra sig till stan. Träffade lille sebbe och vi fikade och gick runt lite på stan. Vi va inte inne så länge men det var trevligt att träffas iallafall =) Men vem gillar inte att vara me snygga killar liksom? =D  *lipar åt älskling*

Nu sitter jag alldeles jätteensam och ska börja städa.. dammsuga å byta lakan å ta fram ljus å grejer. Sen kommer Niklas=) Han står för ölen och jag för köttbullarna och makaronerna ; D  Det jobbiga är bara att ajg känner mig trött. inte så kul när man tänkt vara uppe ett tag =/ Men jag kanske piggnar till lite sen..eller så somnar jag. Hm. Jjja.

Frida ska få äran att lära mig stoppa in bilder här så ska ni få se mina vackra skor =D

NU ska jag dammsuga! Pusselipuss.



Pardon the way that I stare
There's nothing else to compare
The sight of you makes me weak
There are no words left to speak
But if you feel like I feel
Please let me know that it's real
You're just too good to be true
Can't take my eyes off of you

lista igeeeeen

DAGENS
klädsel:
svarta jeans, blå tshirt, brun kofta
frisyr: ruffs
låt: goldfinger - disorder
tv: inget än
vill ha: sällskap och mat
tråkigaste: lång resa me tunnelbana å pendel
roligaste: konversation med hero

SENASTE PERSON SOM
sov i din säng:
förutom jag, jocke
såg dig gråta: jag
senaste person som fick dig att gråta: pappa
fick dig att börja skratta: hero
du gick på bio med: jocke, robert & linda
du gick på stan med: sebbe
skickade ett e-mail till dig: jag
skickade ett sms till dig: alex
skickade ett lunarinlägg till dig: sarina eller fredric

HAR DU NÅGONSIN:
sagt "Jag älskar dig" till en pojkvän och menat det:
japp
bråkat med ditt husdjur: hehe, jaa.
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: ja nån gång

EXTRA STUFF:
vad är du mest rädd för:
sprutor och att personer man känner ska dö
vill du gifta dig: näe
vem hatar du verkligen: vettefan
varit kär: Ja
kör du bil: övningskör^^
har du ett jobb: naej
gillar du att ha folk omkring dig: aa-a
är du ett hälsofreak: näe du
är du ensam nu: mjapp
låtar som fastnar i ditt huvud ofta: fula låtar.

FAVORIT:
rum i huset:
eh. kanske vardagsrummet
typ av musik: mycket olika där :D
parfym: åhh. vet itne va den heter.
månad: Juli&december
mat: kyckling, pasta, köttbullar.. hm.. =D fast inte tillsammans då förstås^^
dricka: julmust!
godis: choklad, nappar, såna där flaskor, lakrits... gelehallon
tidning: öhrm. . . näe de vettefan
film: kommer ju aldrig ihåg vad dom heter eller så gör ja de men inte va dom handlar om
husdjur: fluffiga som man kan klämma på
skådis: johnny depp var ju bara för het i pirates...