...

But then of course everything always happens for a reason
I guess it was never meant to be
But it's just something we have no control over and that's what destiny is
But no more worries, rest your head and go to sleep
Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream






femtio år senare,.,.

Ja, jo jag lever faktiskt. Har bara glömt min blogg ett tag =/

Nu ska vi sammanfatta de senaste månaderna då.

Jag och Jocke har gjort slut. Det var väldigt jobbigt, för jag älskar honom, men jag är inte kär. Låter väl krångligt men det känns bättre nu iallafall. Och vi är fortfarande vänner =) <3 Klart man saknar vissa grejer ibland men eftersom vi fortfarande är vänner så får jag ju fortfarande se hur han petar ut lillfingret när han dricker, och smular med fingrarna efter mackätning och chokladätning även om han inte har nåra smulor där. Jag önskade väldigt länge att jag skulle bli kär igen, men jag vill inte tvinga fram känslor, de ska vara där av sig själv. Vem vet vad som kan hända.. Just nu vet jag iallafall att det bara blev utdraget och att vi är bättre som vänner =) <3

Jag har träffat min kära Hanna mer och mer nu och jag har fan saknat henne. Hon är lite störd, men vad fan är inte jag då xD <3<3  Du är fan en av anledningarna till att jag orkar upp på morgnarna.

Niklas är fortfarande min bästa vän och Gud vet fan nog inte ens vad jag skulle göra utan honom. Frågan är bara hur fan han orkar =D Men jag är glad att han gör det. Du har alltid sträckt ut din hand när jag behövt hjälp, alltid hållt i mig när jag nästan fallit. Tack.


Johan.. Du är helt jävla underbar <3