hoho

Nu har jag äntligen ledigt från jobbet några dagar. Jobbat lördag-fredag sen söndag (igår).

Phew.

Jag tänkte skriva massor nu men kom på att jag ska iväg till cenrum snart och ska in i duschen innan. kanske skriver ikväll. =)


Det finns inget slut.

Jag kunde inte somna. Jag låg bara och tänkte på allt skit, alla problem. Jag var arg på mamma, för hon vill aldrig lyssna och förstå, jag var arg på pappa, fast egentligen saknade jag honom bara.

Sen tänkte jag på Dig. Jag gör det ganska ofta. Fast jag tänker mer på alla lyckliga jävla stunder, jag vill inte tänka på hur det är nu, hur det har varit senaste månaderna. För jag känner det inte längre, det är borta, allt.

Det brukade alltid pirra i magen, och jag kände mig sådär lycklig och visste att allt var bra. För du var grunden, mitt hjärta. Allt utgick från det. Min trygghet, kärlek, mitt liv.

Kärleken försvann.. Jag har försökt, så många gånger, att känna så igen. Jag ville inget annat än attt det skulle vara du och jag. Men jag kunde inte hitta det igen. Älskar jag dig eller älskar jag det vi hade? De där stunderna kanske. Du vet, när allt var perfekt.

Jag kan ju inte släppa det bara, och jag saknar dig, jag saknar oss. Men det känns inte som nånting kan bli bättre just nu. Inte idag. Inte imorgon heller. Men man ska aldrig säga aldrig.

Jag ska berätta en sak, jag är så jävla rädd.  För just nu vet jag ingenting. Allt är kaos, och jag har ingenstans att gömma mig. Jag har ingenstans att ta vägen. Där det ska vara du är det bara ett stup. Jag är rädd varje minut, och jag är så stressad. Jag håller på att gå sönder.




I dina ögon
var det lättare att va
I dina ögon
Jag trivdes bättre i dina ögon

fredag den trettonde.

Drömde en sån jävla vacker dröm. Du var här, och allt var perfekt. Du grät lite, jag tröstade dig, du var så vacker när du grät. Sen log du, och inte bara med läpparna utan med hela kroppen, ögonen lyste.. hela du lyste. Det var det finaste jag sett.

Sen vaknade jag. Det regnade ute, var mulet. Jag var ganska pigg, men försökte somna om ändå. Tillslut gick det. Jag somnade, vaknade, somnade, vaknade. Kändes som en pissdag.

Vid två orkade jag ju inte sova mer så jag väckte johan. Eller ja, vid fyra iallafall. Vi gick upp och åt frukost och spelade Zelda. Sen skulle ju jag till mitt nya jobb, McDonalds=D Jsg stack dit vid sex och hade nån introduktionsgrej, det slutade vid åttatiden nångång. Träffade en trevlig tjej där =)

Stack till Johan efter det.. Fick god pastasallad^^ Sen åkte vi till mig och jag åt potatisbullar. Sen åkte vi till Älvsjö för Jocke, Jocke å KesoW var ju där på fest och vi skulle våldgästa. =D

Nu har ja precis kommit hem. Jag e ganska full, fast det släppte lite nu när jag kom hem. Skönt det.

Väntar på att Johan ska komma ut från toan nu så vi kan såååva .  m0rre trött..

<3 Det var en ganska bra dag iallafall.


-------

Matchbox twenty - If you're gone (acoustic version)

jo, verkligen.

Jag är så jävla stressad, har ont i huvudet, ryggen och har ätit för mycket så jag mår illa. Det gör ju inget att jag är alldeles ensam hemma och är livrädd för att röra mig utanför rummet, nej då, ingen fara.

Kan inte nån bara göra allt bätte å typ lova å komma hit men inte göra det?