Broccoli.

Dagen började med att jag skulle till tandläkaren. På väg till tunnelbanan hör jag att tåget kommer så jag sprang till spärrfanskapet och skulle få upp kortfickan ur plånboken å sen ta ut kortet ur den - med fingervantar. Nej, det blev ju såklart jättehalt med vantarna å när jag vilt slet av mig ena vanten me tänderna så stack tåget iväg. Vilken miss.

Hos tandläkaren fick jag en till jävla tandställningsgrej på nedre raden. AJ vad ont det gör, kan ju knappt tugga ens efter Alvedon och Ipren. =/ Aja, jag överlever nog det här också.

Efter tandläkarn träffade jag Linda i Rådmansgatan och vi skulle dra å käka på Padrinos, men de hade inget gott idag så vi drog till Flavour Of India. Satt där å käkade å sen drog vi till skolan, som förövrigt kändes jävligt onödig idag. Varit alldeles jättetrött hela dagen, eller ja, flera dagar. Hjälper ju inte om man går å lägger sig tidigare heller, sen om man har otur väcks man av Ludde som kvittrar ashögt, det är såna dagar som inte alls blir bra, de bästa är de som börjar bra redan på morgonen.

Uh.. på vägen hem från skolan när jag satt på tunnelbanan så kikade jag ut genom fönstet, hade tänkt å sova men jag hade så mycket att tänka på ^^. Jag satt där å tittade å tittade så kom det ett jättefint träd och sen solen som låg på, å vid gullmars var det jättefint med vattnet å grejer.. Tänk va najs om man kunde printscreena med ögonen. Det tål att tänkas på. ;P


Nu har jag precis kommit hem från en två timmar lång promenad med Shanta och Semira. Snacka om brända kalorier här! ;D Dom försökte tvinga mig att hänga me upp å kolla på film hos Shanta men jag orkade verkligen inte. De försökte msn-nörd-förklara mig och grejer men de lyckades ändå inte ;P Eftersom de inte tog att jag var trött så fick jag ursäkta med msn, ska upp tidigt och grejer . Stackars mig. ;D haha.. Men det får bli en annan dag det när man känner sig lite pigg ;)

Ska försöka äta min middag nu. Känner mig inte lika öm i tänderna längre. Ska lyssna på musik och msna lite också;D Sen e de nog sovadags tidigt idag tror jag.

h e j d å..




sometimes you just have to let it go, close your eyes and let it crash

Höst

Buh, det är sådär jobbigt kallt ute nu =( Blir snart vinterjacka, halsduk, mössa och hela köret. Var å tittade på halsdukar idag faktiskt. Träffade Sebbe, vi gick runt i hela Åhlénshuset =D Det var skoj faktiskt. Fan va dyrt allt är där.. helt sjukt =D Men dom hade lite roliga mössor och andra grejer. Sebbe hade nästan ner en glasgrej också, smartazz ;D BR var vi inne på också, då tryckte vi å petade på allt där =D

What about the helg tänker ni nu! Joooh jag ska berätta..

Fredag:
Tjejkväll hos Shantay ;D Vi käkade massa godis, popcorn, drack cola, tittade idol, dansade, snackade skit och hade kul ;D Jocke satt hemma och passade Luddbert (teh bird) och spelade tvspel, kollade på en läskig film och åt upp min choklad som iofs han betalade för =D

Lördag:
Spelade Resident Evil 4 med älskling

Söndag:
Se Lördag. Vi klarade skiten också ;D YEAH!


Mjaooo. . höstlovet närmar sig nu! Då ska jag bort till Filipstad jag =) Hälsa på Hero å Sarina =D Antagligen ska vi supa och snacka skit ^^ Det ska bli myspys det =)

Veckan innan och efter höstlovet är det APU också. Ska stanna i skolan då, hittade ingen praoplats =/ Men det blir nog skoj ändå tror jag. Vi ska spela in teatern "I, Shakespeare" och klippa ihop den. =) Ska snacka me regissören också, intervjua honom, så det blir skoj det. Ska säkert göra något annat den andra veckan, får se vad det blir =)

Måste ut å leta vinterjacka i helgen, ska köpa present till pappa också =) Har precis tänkt ut vad han ska få för något ^^

Nu blir det lyssna på musik här ;D Puss



Expect the people you love to be better. It helps them to become better.
But don't get upset when they fail. It helps them keep trying.


I'm back on track..

Nu äntligen, för några timmar sedan kom pappa som en räddande ängel med min dator.. som FUNGERAR! =D

Nu sitter jag här lycklig med msn, winamp och kyckling m. ris å currysås och ett glas mjölk. ^^ *glädjetår i vänstra ögat*

Och vad fan har hänt senaste tiden då ? Hm. Joh! Jag har träffat jackyponken! Vi tittade på en film som heter Spirited Away som var japanskt tecknat fast svenskdubbad. =D  Den var faktiskt bra. Så fick jag ett päron också, tack. ;D

Jag å jocke hade 2-årsdagen förra veckan =) Det var lite gulligt, det blev våfflor och mys. Jag fick en jääättefin ros av honom å han fick en chokladask med marabouhjärtan (som var jättegoda) =D åsså fick han ett gullipluttigt kort också.. tur han har ;D  Vem kunde ana att man fortfarande kan känna sig kär efter två år? Jag menar, se på alla som varit gifta i 30 år, hur kära kan dom vara egentligen? Och alla som bor ihop, det kan väl inte bli så kul efter ett tag va? Hmm.. kanske inte ska vara så pessimistisk angående det här med kärlek;D Det kommer nog en dag när jag ska flytta in med någon också och det kanske fungerar alldeles utmärkt...

Nu måste jag äta lite, maten blir ju kall, stackars den. 

Sådärja.

Vet du vad? Det finns en bit kladdkaka kvar från igår.. den ska jag ha snart ;D Du blev sugen och ville ha receptet va? 

2 ägg
2 ½ socker
1 ½ mjöl
100 g margarin
3 msk kakao
1 msk vanillinsocker


sätt ugnen på 175, smält margarinet, blanda ägg och socker, sen resten. In i ugnen 30 minuter! 



There are 2 rules to being a success in life: 1. Never give out all the information.

Renskav med potatis

Perfekt med middag efter 3 timmars sovande. Jag var nog mer trött än jag trodde, för jag slocknade sekunden jag la mig i sängen. Kanske inte så konstigt, har ju sovit ganska kasst i helgen. Blev väldigt sent både i fredags, lördags och söndags... Men..vad hände egentligen i helgen då? *spännande musik*

Fredags: 
Tv; Idol, film: De utvalda, kaffe och se blev det gå å lägga sig. Låg uppe till halv två och väntade på att Jocke skulle komma hem, han kom hem sen vid halv fyra. Då låg vi och snacka en timme eller nåt och sen slocknade vi båda =)

Lördags:
Gick upp ganska sent, åt frukost, tittade på simpsons. Sen var det tänkt att åka till Kista för å köpa tv-spel å kolla på svarta jeans åt mig, Jocke skulle ha nån skiva också. Det blev inget Kista, för när vi hade duschat å gjort ordning oss så kom vi på att vi inte orkade ^^ Jag kommer inte ihåg vad vi gjorde sen. Jo! Vi åt lövbiff och skulle titta på film, men satt å snackade med alla efter middagen istället.

Söndags:
Idag blev det allt Kista! Hittade tvspel, ett par jeans men ingen skiva. Det var ett par svarta jeans med gulddragkedjor på röven, dom var fina ^^ Nu ska jag bara skrapa ihop lite 600 kr så kan jag köpa dom sen. Fast det känns lite dyrt.. Men vad fan.. Nån gång får man väl skämma bort sig. Jaja, efter Kista blev det åka hem. Tänkte att vi skulle spela och jag plugga lite men tvn var upptagen så det blev sova istället. ^^ Jag skulle nog ha pluggat lite till provet som jag hade idag, men det blev inte mycket av det..


Japp, där var helgen.. Idag då? Jo, det var ju prov på medeltiden. Jag satt å läste igenom papprena på tunnelbanan flera flera gånger för å plugga in det sista.. Provet gick faktiskt bättre än vad jag trodde, jag chansade iofs ganska mycket men visste ganska mycket också ^^ G blir det iallafall =) Det är jag nästan säker på!

Just nu känner jag för å gå å lägga mig igen, men jag tror jag har fastnat lite för Mythbusters.. Sen har jag ju renskav å potatis framför näsan.

Nej nu måste jag ju äta ju.

Nu har jag käkat färdigt ^^

Just de jag träffade faktiskt Micke för ett tag sen =) Det var kul, så länge sen vi sågs. Minnen, minnen, minnen..



En vän är en person som kommer när andra försvinner